mandag 19. april 2010

The American Way is probably not The Best Way...

Her om dagen snublet Christoffer inn på en noe uvanlig side på internett. Nettadressen er ikke den hyggeligste (http://thisiswhyyourefat.com) men det er et artig konsept. Siden legger ut bilder av sære måltider. Her finner man det meste i en rett, og det er som regel frityrstekt! Ja, vi befinner oss selvfølgelig i USA!!! Landet hvor alt er mulig, hvor man aldri får nok, hvor ingenting finnes i XS... Her kan du nyte både forrett, hovedrett og dessert i en og samme rett.. Herlig!

Hva med:
 Donutbrød med karamell, bacon og sjokoladesaus!?!

Bacon-kopp fylt med smelta ost?

Bacon-roser?

Burrito innbakt i pølse med bacon?

Ferdig fordøyde desserter? ;p
  eller rett og slett bare frityr med melis og dipp?

Kanelbolle med eggerøre og bacon?

 To pizzaer med makaroni og ost imellom?

Kjøttpudding med bacon, ost på boks, toppet med kjøttboller?

Muffins MED donut?

Scones med HELE Oreo-kjekser inni?

PannekakER med sjokoladesaus og melis, toppet med donut?

Nok en gang to pizzaer med "noe" i midten?

eller hva med McDonalds egen friturkake fylt med vaniljekrem!?!


Det var med skrekkblandet fryd jeg gikk gjennom side etter side. Man blir jo facinert over alt de finner på. Hvordan oppstår disse rettene, og kanskje viktigere: HVORFOR!?!
PS! jeg har skånet dere for de sterkeste bildene.. tro meg...

Det eneste kule jeg kom over var denne:
Men den er nok møkkasøt og helt kvalmende kjenner jeg amerikansk mat rett..


Når vi først er inne på mat kan jeg jo benytte anledningen til å fortelle litt om dagen min.
Jeg hadde ikke undevisning siden læreren ikke kom seg noen vei med fly...
Derfor ble det en rolig dag hjemme på Lund. Den benyttet jeg til å ta det rolig også...
Jeg fikk laget opp is for resten av fløten som sto i kjøleskapet, og jeg nøt hvert øyeblikk av det. :)
Utover dagen så jeg muligheten for litt mer matlaging, og valgte å prøve ut min nye Tupperware-bakematte.
Christoffer var hjemme fra jobb med vondt i hodet i dag, så jeg bestemte meg for å bake skillingsboller til han.
Det ble en liten porsjon, men nok til å glede en Christoffer-gutt.. :)

Bakematte er kjekt å ha!

Rykende ferske, rett fra ovnen.. 
Digger mitt flotte fat som jeg plukket med meg fra Danmark i sommer,
og bollene ble ekstra fine med det hvite perlesukkeret fra Sverige..
Ingrediensene er norske, så det ble en interkulturell rett i dag..;p


2 kommentarer:

  1. HAHA, det var jo en matrett som heter Mork: Mork’s Dork From Ork. Jeg er stolt av etternavnet mitt =D

    SvarSlett
  2. Det der er noe av det værste jeg har sett. Jeg fikk ikke lyst på noen ting av det som var der. Ble vel heller litt kvalm etter hvert.. Bortsett fra de bollene her.

    Gøy blogg forresten.. :)

    SvarSlett